Καλή ποδοσφαιρική-αθλητική σεζόν !!!!!

Μοναδικοί Επισκέπτες
1962178
On Line: 38
Πρωτοσέλιδα
Ο Καιρός
Share

Εκδικάστηκε στο Μονομελές Ειρηνοδικείο Προσοτσάνης Ν.Δράμας, η αγωγή του Συνδέσμου Διαιτητών Δράμας, κατά Αξιολογημένου Διαιτητή της ΕΠΣ Δράμας, που αφορά την είσπραξη ποσοστών από τις αμοιβές του , για το Β Εξάμηνο της αγωνιστικής Περιόδου 2009-2010.

Ως μάρτυρας υπεράσπισης του Αξιολογημένου Διαιτητή της ΕΠΣ Δράμας, κατέθεσε ο Αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Δράμας Ζαχαρόπουλος Ευστράτιος.  Ως μάρτυρας του  Συνδέσμου Διαιτητών Δράμας, κατέθεσε ο Τοκμακίδης Αλέξανδρος μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Δράμας και μέλος της διοίκησης της ΟΔΠΕ.

Ο δικηγόρος της ΕΠΣ Δράμας , ......


.....κατέθεσε την Αρ.Αποφ. 1264/2011 του Μονομελές Πρωτοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία η ΟΔΠΕ έχασε την αγωγή κατά του Νέου Κανονισμού Διαιτησίας της ΕΠΟ. Παράλληλα  κατέθεσε τα φύλλα αγώνα της ΕΠΟ-ΕΠΣΔ και τα εξοδολόγια της ΕΠΟ-ΕΠΣΔ και ανέφερε ότι όλα τα μέλη της Διοίκησης του Συνδέσμου, είναι πλέον διαγραμμένοι από τα μητρώα διαιτητών της ΕΠΣΔ και της ΕΠΟ.

Σφάλμα από την πλευρά της Διοίκησης του Συνδέσμου Διαιτητών, που απαιτεί χρήματα από Αξιολογημένο παιχνίδι, ενώ στο παιχνίδι αυτό ορίστηκε διαφορετικός διαιτητής, .

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών της Δράμας, είναι ένας από τους πέντε Συνδέσμους που κατέθεσαν αγωγή κατά της ΕΠΟ. Εδώ και 1,5 χρόνο έχει αναστείλει τις λειτουργίες του και αναζητά πλέον οικονομικούς πόρους, από τις αμοιβές των Διαιτητών, ενώ καθυστερησε να  καταθέσει τα χρήματα του ΚΑΔΙΠ στην ΟΠΔΕ , στις προβλεπόμενες ημερομηνίες για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 και σύμφωνα με την παρ.3 , Κεφάλαιο Γ, του Αρθρου 10 του Κανονισμού της ΟΔΠΕ, όλοι οι Διαιτητές είναι διαγραμμένοι από τον Σύνδεσμο. Όπως επίσης είναι παράνομη εκλεγμένη η διοίκηση, για τον παραπάνω λόγο.

Οι διαιτητές της ΕΠΔ Δράμας, θα καταθέσουν αγωγή κατά της Διοίκησης του Συνδέσμου , γιατί παρανόμως παρακράτησε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Δράμας τα ποσοστά τους, για το Α Εξάμηνο της περιόδου 2009-2010.    Η απόφαση θα εκδοθεί , σε διάστημα ενός μήνα .

 

 
''Δόξα σε γουστάρω'' song

Εορτολόγιο